torstai 23. kesäkuuta 2011

Kaikki muu paitsi PURJEHDUKSEN EM-KISAT on turhaa

Helsingissä järjestettäviin purjehduksen avoimiin EM-kilpailuihin on nyt vajaa viikko, ja kisajärjestäjillä on päällä täysi tohina. Hommia on paiskottu suurimmaksi osaksi vapaaehtoisvoimin, ja tavoitteena on ollut saada aikaan  jotain suurta, mutta samalla toimivaa. Onhan avoimet EM-kisat hieno mahdollisuus nostaa Helsinkiä tunnetuksi maailmanluokan purjehdustapahtuman järjestäjänä, luoda helsinkiläisille ja turisteille viihtyisä tapahtuma kahdeksi viikoksi ja yleisesti kehittää suomalaista kilpailujärjestämistä.
Kilpailuja varten on muun muassa suunniteltu Skuutti-niminen lehti, joka ilmestyy Ilta-Sanomien välissä 28.6. Lehteä jaetaan myös kisapaikalla. Skuutti on informatiivinen lukupaketti, josta löytyy tietoa paitsi EM-kisoista myös purjehduksesta ja veneilystä yleensä. Se avaa purjehdusta lajina monenlaisille lukijoille: niille, jotka ovat jo hurahtaneet viehättävään harrastukseen ja niille, jotka ovat vasta antamassa sille pikkusormeaan. Lehdessä esitellään myös muun muassa EM-kisoissa kilpaileva maajoukkue. Mikäli siis haluat tietää, mikä on Sari Multalan salainen ase kotikisoissa tai mitä Tapio Nirkko tekee purjehduksen lisäksi, pidä huoli siitä, että saat virallisen kisaliitteen käsiisi ensi viikolla.
30. päivä alkaen nähdään, mitä mieltä yleisö ja kilpailijat ovat järjestelyistä, ja kuinka hienosti kisat saadaan käyntiin. Tästä blogista löytyy kisainfoa, yleisön ja kilpailijoiden tunnelmia sekä sisäpiirin tietoa, joten käykäähän kurkkaamassa tänne aina säännöllisin väliajoin.
Hyvää juhannusta ja nähdään Hernesaaressa tulevalla viikolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti