keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Kisapaikalla




Hernesaaressa näytti tänään keskiviikkona tältä. Toisin sanoen päivän ohjelmaan kuului kilpailijoiden harjoittelua ja tutustumista EM-kisavesiin. Valmentajat valmistautuivat kisaan laittamalla kumiveneitä vesille.

















 Torstai-iltana järjestettäviin Itämeripaviljongin avajaisiin on vain yksi vuorokausi, mutta onneksi paviljonki valmistuu ripeään tahtiin.


 

Hernesaari on täyttynyt treenaavista urheilijoista, valmentajista, järjestäjistä, vapaaehtoisista, yhteistyökumppaneista ja paikalle saapuneista uteliaista katsojista. Heti huomenna pääsee näkemään suomalaisia tiukoissa taistoissa, kun Silja Lehtisen kipparoima Audi Match Race kilpailee ihan rannan tuntumassa Match racing -sarjassa.

Tavoitin Lehtisen tiimin, joka on ollut melkoisessa mediapyörityksessä viime päivät. Tytöt kertoivat, että kaikki ovat kiinnostuneita purjehduksesta juuri nyt. Kiinnostus tulee kuin pommi ja katoaa heti, jos menestys ei ole riittävän hyvää. Kyseessä on siis raaka peli.


Tiimi oli tänään keskiviikkona tekemässä viimeisiä treenejään yhdessä hallitsevan euroopanmestarin, Ekaterina Skudinan tiimin kanssa. Tytöt kertovat nauttivansa kovasti kotivesillä olosta ja mahdollisuudesta viettää myös normaalia elämää ja tavata lähimpiään iltaisin ja aamuisin. Tunnelmat torstaina alkavien EM-kisojen suhteen ovat erinomaiset, sillä kaikki ovat terveinä ja hyvillä mielin.

Tiimin nuorimmainen, Mikaela Wulff, tiivistää suomalaistrion tunnelmat EM-kisojen aattona näin: ”Koko kolmikko nauttii tekemisestään, ja se näkyy myös kaikessa toiminnassa. Nyt laitetaan kaikki peliin ja lähdetään voittamaan yksi kisa kerrallaan. Tarkoitus on mennä finaaliin saakka, mutta aiemmat kokemukset ovat osoittaneet, että tappion ja voiton raja on Matchissä kuin veteen piirretty viiva.

Audi Match race Team, eli vas. Mikaela Wulff, Silja Kanerva ja Silja Lehtinen, vannoo, että kotikisoista ei oteta sen suurempia paineita, vaan päinvastoin kotiasema käännetään hyödyksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti