keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

¡Buena suerte españoles!

Timberland järjesti Hernesaaren kisa-alueella mahdollisuuden haastatella heidän sponsoroimiaan espanjalaisia urheilijoita, jotka olivat tulleet mittelemään Euroopan mestaruudesta Helsinkiin. 49er-luokan veljestiimit Arturo ja Federico Alonso sekä Carlos ja Anton Paz olivat saapuneet vasta hiljattain kisapaikalle ja ihmettelivät Helsingin upeaa kesäpäivää.
− Emme osanneet kuvitella näin aurinkoista säätä näin pohjoiseen maahan. Kaikkein oudointa on valoisat yöt, he päivittelivät.
Espanjalaiset eivät olleet vielä ehtineet tutustua Helsinkiin kaupunkina, mutta olivat ehtineet jo tavata suomalaisia ihmisiä.
− Suomalaiset ovat kohteliaita ja mukavia ihmisiä. Heissä on myös jotain samaa kuin meissä. Hyvä, yhtenäinen tunne on tullut oikeastaan kaikkien pohjoismaalaisten kanssa, nuoret miehet kehuvat ja mainitsevat, että suomalaisen 49er-duon Lauri Lehtisen ja Kalle Baskinkin kanssa on tehty tuttavuutta hyvin mukavassa hengessä.
Molemmat tiimit mittelevät 49er-sarjassa, ja Alonson veljespari on heistä taustaltaan kokeneempi. Olympiapaikka ensi kesän kisoihin kelpaisi kuitenkin kummallekin tiimille.
Lisätietoa Sailing Team Alonsosta löytyy sivuilta http://www.alonso49er.com/.
Lisätietoa Timberlandin ja Espanjan purjehtijoiden yhteistaipaleesta löytyy täältä: http://blog.timberland.com/products-and-design/spanish-sailors-go-for-the-gold-in-timberland-formentors/.

Ensimmäistä kertaa Suomessa vierailevat espanjalaispurjehtijat vas. Arturo Alonso, Federico Alonso, Carlos Paz ja Anton Paz ihmettelivät, kuinka upea Suomen kesä onkaan.
 
Paikalle kerääntyi myös muita purjehtijoita ja tukijoukkoja.
Tiimin kisamatka ikuistettiin videopäiväkirjan muodossa.
Tätä sattumalta vastaan tullutta ja vesille menossa ollutta suomalaisurheilijaa ei tarvinne esitellä. Go Sari!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti