maanantai 11. heinäkuuta 2011

Tapsa sunnuntaista: "Päivä oli superrankka"

Näyttäisi siltä, että kevyistä tuulista on viimein päästy eroon. Ainakin sunnuntai tarjosi jo ihanteelliset purjehdusolosuhteet. Toivottavasti sama jatkuu alkavalla viikolla.

Uusi EM-viikko starttaa tänään Finn-jollien, 470-luokan ja 49erien osalta. Team Fazerin Sininen on edustanut Suomea oikein mallikkaasti, tosin sunnuntaipäivään osui pieni notkahdus. Huippukunnossa oleva tiimi kilpailee tänään kultafleetissä, joten jännityksellä odotamme tuloksia. 470-luokassa on mukana suomalaisista Joonas ja Niklas Lindgren, joiden haastattelun ennen kisoja pystyy kuuntelemaan täältä: http://areena.yle.fi/audio/1309444879485.

Finn-jollalla purjehtii Suomen maajoukkueesta Tapio "Tapsa" Nirkko, joka aloitti purjehduksensa eilen. Tapsan päivä sujui hyvin ja tasaisesti, mutta hänen mukaansa toisen lähdön avotuulikömmähdykset olisi voinut jättää väliin.

− Olosuhteet sunnuntaipäivänä olivat erinomaiset regatan aloitukselle. Saatiin ajettua kolme lähtöä, ja päivä oli superrankka. Tänään maanantaina aikeissa olisi päästä purjehtimaan kolme lähtöä, sijalla 15 majaileva Tapsa kertoo.


Tsemppiä suomalaiset!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti