torstai 14. heinäkuuta 2011

Innostuitko purjehduksesta?

Mikäli vastaus on kyllä, niin saatat olla kiinnostunut myös Itämeren tai purjehtijoiden tukemisesta. Itämerta voit käydä tukemassa vielä kaksi päivää Itämeripaviljongissa, Hernesaaressa. Pääset paitsi nauttimaan kisoista upeissa näkymissä myös tutustumaan tuotteisiin, joita ostamalla voit tukea Itämeren suojelua.

Paviljongista löytyy B-oikeuksilla varustettu terassi/kahvila, Itämeri-info sekä merihenkiseen designiin panostava tuotemyymälä, jonka kaikesta tuotemyynnistä lahjoitetaan 10 % Itämeren suojeluun. Myynnissä tulee olemaan ainakin SavetheC:n laukkuja, Slam-purjehdusasuja, IvanaHelsingin tuotteita sekä itämerihenkisiä koruja.



Tämähän ei mikään muotiblogi ole, mutta en voi vastustaa kiusausta lisätä tänne kuvia näistä Harri Koskisen ja Paola Suhosen suunnittelemista, herkullisen näköisistä purjeesta tehdyistä laukuista.








Nämä näkee livenä Itämeripaviljongissa, eli siellä keltaisten konttien luona, mutta lisätietoa ja tilausohjeet löytyvät myös täältä:

http://shop.savethec.com/category/33/harri-koskinen-bags
http://shop.savethec.com/category/34/paola-suhonen-bags

"SavetheC laukut on suunniteltu merihenkisille ja tyylitietoisille ihmisille, jotka haluavat vähentää oman kulutuksensa ympäristövaikutuksia. Laukut on valmistettu kierrätetyistä purjeista. Purjeiden keräämistä varten on Suomeen perustettu maailman ensimmäinen systemaattinen purjeiden kierrätysjärjestelmä. Kierrätyspurjeen monimuotoisuus ja rikkaat yksityiskohdat pitävät huolen siitä, että laukut ovat yksilöitä. Jokainen laukku on uniikkikappale."

Purjeesta tehtyjä laukkuja löytyy myös Tapio "Tapsa" Nirkon sivuilta: http://www.sailingfinn.fi/tuotteet/. Tuotteita ostamalla tuet samalla Tapsan olympiaprojektia.




Purjeista tehtyjä ekologisesti ja eettisesti valmistettuja tuotteita löytyy myös Globe Hopen sivuilta:

http://www.globehope.com/fi/catalogsearch/advanced/result/?name=&description=&price[from]=&price[to]=&gh_tags[]=4

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti